Krispig apelsin- och fänkålssallad

Av Godare

(9)

Vad tycker du?

Krispig apelsin- och fänkålssallad

Apelsin och fänkål är en unik och fantastisk kombination, när man använder de två råvarorna tillsammans i en sallad behövs det inte mycket mer. Godast tycker jag att det är när fänkålen är riktigt tunn. Den här salladen passar fint som sidorätt.

Recept från boken ”Världens enklaste vegomat”, Sofia von Porat, Tukan förlag.

Apelsin och fänkål i en fantastisk smakkombination.

Ingredienser

  • 3 apelsiner
  • 3 fänkålshuvuden
  • 75 gmandlar
  • 3 mskOlivolja
  • 0,5 krukamynta
  • 1 skvättVitvinsvinäger
  • svartpeppar, efter smak

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Krispig apelsin- och fänkålssallad