The new potato salad med örtolja
45 min
Färskpotatis är ett måste på midsommar.
Den här potatissalladen är perfekt att laga om du vill bjuda på veganskt.
Recept av Mattias Kristiansson, chefredaktör för Vegomagasinet.
– Här har vi blandat allt vi älskar med sommaren: Färskpotatis, gräslök, citron, äpple, tångkaviar, säger Mattias Kristiansson.
Av: Clara Öhrn
45 min
30 min
30 min
30 min
30 min
45 min
40 min
50 min
20 min
30 min
30 min
10 min
1 h 30 min
40 min
25 min
55 min
1 h
1 h
2 h
30 min
20 min
45 min
30 min
30 min
30 min
30 min
45 min
40 min
50 min
20 min
30 min
30 min
10 min
1 h 30 min
40 min
25 min
55 min
1 h
1 h
2 h
30 min
20 min