Majrova med brynt smör

Av Godare

(9)

Vad tycker du?

Majrova med brynt smör

Majrovor går att äta både rå och tillagad, här serveras den ugnsbakad med brynt smör, gröna ärtor, dill och hyvlad parmesan.

Tips! Du kan ersätta majrovor med jordärtskocka och byta ut parmesan mot getost om du föredrar det.

Recept hur Jessica Frejs kokbok ”Jessicas vegomiddagar - hur lätt som helst”.

Majrovan blir extra god med dill, ärtor och brynt smör.

Ingredienser

  • 800 gmajrovor
  • 8 vitlöksklyftor
  • 1 klicksmör
  • Salt
  • 100 gSmör , att bryna
  • 200 ggröna ärtor
  • 1 dlHackad dill
  • 1 citron, saft och zest
  • 65 gbabyspenat

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Majrova med brynt smör