Tareq Taylor

Av Tareq Taylor

Dillkött – så lyckas du med smakerna

Av Tareq Taylor

(167)

Vad tycker du?

Dillkött – så lyckas du med smakerna

Dillkött med en underbar sås av finhackad dill, grädde och smakrika rotfrukter. Servera det möra kalvköttet tillsammans med kokt potatis.

Recept ur Tareq Taylors kokbok ”Favoriter”.

Dillkött med potatis.

Ingredienser

  • 1 kgKalvbog
  • 2 lVatten
  • 1 Lök, gul
  • 2 morötter
  • 100 gpalsternacka
  • 100 gRotselleri
  • 5 lagerblad
  • 10 kryddpepparkorn
  • 10 svartpepparkorn
  • 1 tskSalt
  • 2 dlvispgrädde
  • 2 tskÄttiksprit 12%
  • 2 tskströsocker
  • 2 tskmajsstärkelse
  • 1 dldill, skuren

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Dillkött – så lyckas du med smakerna

Tareq Taylor

Tareq Taylor

Tareq Taylor är en välkänd kock och kokboksförfattare. Han har vunnit ”Kockarnas kamp”, varit julvärd i SVT och synts i tv-program som ”Trädgårdstider” och ”Över Atlanten”. På Godare får vi följa med på en kulinarisk resa i ”Tareq Taylor's Nordic Cookery”. Här lagas det mat från hela Norden, med spännande människor och matupplevelser i världsklass.

Visa 39 recept

Ämnen