Bruschettapizza
Den här fräscha pizzan med bruschettan som topping passar perfekt att servera som tilltugg innan middagen. Färska tomater, basilika och vitlök sätter smak och färg.
En portion motsvarar en pizza.
Bruschettapizza
Ingredienser
- 1 pizzadeg
- 3 msk tomatsås
- 1 buffelmozzarella
- 1 dl riven ost
Topping
- 3 tomater, gärna svenska i olika färger
- 1 vitlöksklyfta
- 3 msk olivolja
- 1 msk sherryvinäger
- salt och peppar
- socker, en nypa
- basilika
Gör så här
LÄS VIDARE
MER OM GODARE
Läckra pizzor med tomat, kantarell och färska bär
Purjolöksglaserad potatis med forellrom





40 min
Rotselleri på tre sätt





40 min
Auberginepizza med tomat





45 min
Kryddig korvgryta med paprika





20 min
Soppa på palsternacka med grönt äpple





1 h
Röd sås – perfekt att ha till kebaben eller grillat





40 min
Panerad kyckling med parmesan och senap





40 min
Kikärtsbiffar med pestopotatis





40 min
Grillstekt lax med syrliga rotfrukter





40 min
Kyckling med pesto och parmaskinka





35 min
Kyckling i krämig champinjonsås





45 min
Kyckling i dillig sås





30 min
Pasta med avokadokräm





30 min
Pasta med spenat och ärtor





30 min
Cobb salad – här är vårt goda recept





1 h
Fyll dina vegetariska tacos med tofu





45 min
Huevos rancheros – äggrätt med sting





30 min
Superenkel räkpanna med kantarell





20 min
Rensa kylskåpet – gör pytt i panna





15 min
Kall tomatsoppa med shiitakesvamp





45 min
Kantarellsoppa med timjan





30 min
Krämig kantarellsås och spaghetti





30 min
Så lagar du fisk – som en stjärnkock





30 min