Här är ”Tiktok-pastans” krämiga utmanare
40 min
Middagstips
– En av mina favoritpastor är väldigt enkel. Det är bara pasta, svartpeppar, smör och riven parmesan. Du kan ju ha i vitlök och lök också – om du vill. Men du måste stänga av allt annat – i huvudet, alltså – när du gör såsen. Den ska bli krämig och du måste vara med och känna efter, säger kocken Stefan Eriksson på Restauranglabbet.
– Lägg lite tid på att koka pasta perfekt. Börja med att läsa på paketet och koka pastan så länge som det står men dra bort en minut. Sedan får du prova och analysera, lära dig när den är klar. Och här i Sverige har vi ju missuppfattat grundidén och låter pastan rinna av i durkslag. Tricket är ju att den ska koka den där sista minuten i pastasåsen med lite av kokvattnet så att det blir så där josigt och gott.
Av: Aftonbladet
40 min
35 min
1 h
1 h
55 min
30 min
30 min
35 min
25 min
15 min
45 min
55 min
30 min
40 min
45 min
35 min
35 min
40 min
30 min
1 h
40 min
45 min
1 h
40 min
35 min
1 h
1 h
55 min
30 min
30 min
35 min
25 min
15 min
45 min
55 min
30 min
40 min
45 min
35 min
35 min
40 min
30 min
1 h
40 min
45 min
1 h