Så blir tårtbottnarna jämnt delade
Att få tårtbottnarna helt jämntjocka är inte alltid lätt men det finns en enkel teknik att ta till. Bakproffset Andrea Brändström visar hur du delar bottnarna på bästa sätt.
Här visar Andrea Brändström hur hela tårtan skapas
Bjud på en storstilad tårta med julens goda smaker. Den lena kolasåsen passar perfekt till sötsyrlig lingonganache och pepparkakskryddade tårtbottnar. Svep in hela skapelsen i en ljuvlig marängsmörkräm med dulce de Leche.
Publisert:
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE

Så blir din tårtbotten extra saftig och god

Spackla tårtan som en konditor

Så monteras höga tårtor enklast

Julens supertårta





3 h

CHATT: Så gör du bästa julfikat
Färskostmoussetårta med jordgubbar

Välkommen till tv-kanalen Godare

Markiz Taintons gröna shakshuka





30 min

Frasiga kokosvåfflor med smakrika röror





45 min

Japanska gyozas med superenkel dipp





1 h

Mandelröra med ricotta och mynta

Saffrans-och solrosröra till frasiga våfflor

Ärtröra med smak av basilika

Så gör du frasiga kokosvåfflor

Laga Markiz krämiga pasta





50 min

Så gör du tomatsalsan som passar till allt

Upplev härliga pupusas!





1 h

Enkla knepet – så stänker det mindre från stekpannan

Knepet för dig som vill äta färskpotatis – året runt

Supersnabb kålsallad





30 min

Tricket som tar kryddorna till en ny nivå

Den perfekta dippsåsen – bara tre ingredienser

Smarta knepet när du saltat maten för mycket
