Halloncheesecake à la Charlotte Russe
Halloncheesecake à la Charlotte Russe. En god variant på cheesecake i kupolform, med fyllning av färska hallon och täcke av rulltårta. Toppa den med röda bär och sikta lite florsocker över.
Halloncheesecake à la Charlotte Russe
Ingredienser
- 2 rulltårtor, köpta eller hembakade
Fyllning
- 400 g hallon, färska eller frysta tinade
- 400 g cream cheese
- 1 dl florsocker
- vispgrädde
- 100 g vita chokladknappar, eller hackad vit choklad
- 4 blad gelatin, samt kallt vatten
Garnering
- bär, röda (t ex vinbär)
- 3 msk florsocker, siktat
Gör så här
Recept ur Lena Söderströms, Cheesecakes och kladdkakor, Semic.
Här är fler recept ur boken
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE
Läckra kladdkakor och cheesecakes
Frozen baileys- och vitchoklad cheesecake





45 min
Cheesecaketårta med hallon och vit choklad





1 h
Baklava cheesecake med filodeg





Äppelcheesecake med tre goda smaker





1 h
Lättfryst passionsfruktscheesecake





30 min
Polkacheesecake – baka utan ugn





45 min
Baka med äpplen – fem fantastiska recept
Cheesecake med smak av strawberry mojito





30 min
Blåbärscheesecake – vegansk och glutenfri





30 min
Jordgubbscheesecake





40 min
Nötkladdkaka med chokladsmörkräm och blåbär





45 min
10 härliga recept på tårta för alla tillfällen
Äppelcheesecake – lyxigt till fikastunden





1 h 30 min
Semmeldagen – här är dom populäraste
Körsbärspaj på Mandelmanns vis





1 h 30 min

Fryst cheesecake med blåbär
20 min
Banoffee paj – recept på god bananpaj





40 min
Hallonkaka i långpanna





45 min
Hembakad hönökaka





45 min
Filip Poons goda cheesecake





25 min

Vegansk oreocheesecake





30 min
Hallonmuffins med vit choklad





30 min
Hjärtformade kanel och kardemummabullar





1 h 45 min