Bröd med ansjovis, lök och potatis

Av Jon Hansson

(4)

Vad tycker du?

Bröd med ansjovis, lök och potatis

Bröd med ansjovis, lök och potatis – inget slår hembakat. Bjud på gott hemgjord bröd med en unik smaksättning gjord på purjolök, ansjovis, ädelost och potatis. Servera med ett superenkelt dillsmör på bara tre ingredienser.

Bröd med ansjovis, lök och potatis.

Ingredienser

  • 4 dlVatten
  • 16 gJäst
  • 10 gOlivolja
  • 720 gvetemjöl special
  • 12 gSalt
  • 2 dlpolenta

Smaksättning

  • 100 gPurjolök, skivad
  • 100 gAnsjovis, i bitar
  • 100 gkvibille ädelost, i små tärningar
  • 100 gfryst kokt potatis, i bitar

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Bröd med ansjovis, lök och potatis

Jon Hansson

Jon Hansson är journalist med 40 år i yrket, skrivit tolv kokböcker innehållandes över 2500 recept, diplomerad sommelier, vin- och matfantast. Testar olika matnyttigheter, från mozzarella till kockknivar på Aftonbladet Plus. Skriver även för krogguiden White guide och Magasin måltid.