Havtornssylt – snabblagat och syrligt gott

Av Nina Kindbro

(13)

Vad tycker du?

Havtornssylt – snabblagat och syrligt gott

Havtornssylt – läckert syrlig sylt som passar både till ostbrickan och till bakverk. Vill du ha en helt slät sylt passerar du den genom en sil. När skal och kärnor försvinner blir det lite mindre mängd sylt.

Sötsyrlig havtornssylt.

Ingredienser

  • 500 ghavtorn
  • 250 gsyltsocker

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Havtornssylt – snabblagat och syrligt gott

Nina Kindbro

Nina Kindbro är reporter och redaktör på Godare. Hon har arbetat på Aftonbladet sedan 2002 med featureämnen som mat, heminredning, trädgård och hundar. Nina skapar ständigt nya recept och hittar sin matinspiration främst från Italien och Japan. Utbildning: Poppius fackpresskurs, litteraturvetenskap på Stockholms universitet och RMI Berghs tidningsdesign och detaljtypografi. Före sin tid på Aftonbladet drev Nina eget företag inom reklam och formgivning.