Spackla tårtan som en konditor

Av: 

Aftonbladet

Godare

En perfekt spackling av tårtan blir pricken över i. Bakproffset Andrea Brändström visar sina smartaste knep för bästa resultat.

Här visar Andrea Brändström hur hela tårtan skapas

Bjud på en storstilad tårta med julens goda smaker. Den lena kolasåsen passar perfekt till sötsyrlig lingonganache och pepparkakskryddade tårtbottnar. Svep in hela skapelsen i en ljuvlig marängsmörkräm med dulce de Leche.

Publisert:

LÄS VIDARE

Så blir tårtbottnarna helt jämna

ÄMNEN I ARTIKELN

Godare

Bakning

Recept

Andréa Brändström – bakkreatör

MER OM GODARE

Så blir tårtbottnarna jämnt delade

Så monteras höga tårtor enklast

Så blir din tårtbotten extra saftig och god

Julens supertårta

3 h

CHATT: Så gör du bästa julfikat

Välkommen till tv-kanalen Godare

Tre ljuvliga påsktårtor att bjuda på

Så dekorerar du tårtan som ett proffs

Färskostmoussetårta med jordgubbar

Pepparkakstårta med hallonmousse och vit chokladsmörkräm

1 h 20 min

Choklad- och kolatårta

1 h 30 min

Succé med buffé

2 h 15 min

Svartvinbärsmoussertårta med vaniljpannacotta

2 h

Därför firas ”fössta tossdan i mass”

Markiz Taintons gröna shakshuka

30 min

Frasiga kokosvåfflor med smakrika röror

45 min

Japanska gyozas med superenkel dipp

1 h

Mandelröra med ricotta och mynta

Saffrans-och solrosröra till frasiga våfflor

Ärtröra med smak av basilika

Så gör du frasiga kokosvåfflor

Spektakulära smörgåstårtor i sommar

Laga Markiz krämiga pasta

50 min

Så gör du tomatsalsan som passar till allt