Spackla tårtan som en konditor
En perfekt spackling av tårtan blir pricken över i. Bakproffset Andrea Brändström visar sina smartaste knep för bästa resultat.
Här visar Andrea Brändström hur hela tårtan skapas
Bjud på en storstilad tårta med julens goda smaker. Den lena kolasåsen passar perfekt till sötsyrlig lingonganache och pepparkakskryddade tårtbottnar. Svep in hela skapelsen i en ljuvlig marängsmörkräm med dulce de Leche.
Publisert:
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE

Så blir tårtbottnarna jämnt delade

Så monteras höga tårtor enklast

Så blir din tårtbotten extra saftig och god

Julens supertårta





3 h

CHATT: Så gör du bästa julfikat

Välkommen till tv-kanalen Godare
Tre ljuvliga påsktårtor att bjuda på
Så dekorerar du tårtan som ett proffs
Färskostmoussetårta med jordgubbar
Pepparkakstårta med hallonmousse och vit chokladsmörkräm





1 h 20 min
Choklad- och kolatårta





1 h 30 min
Succé med buffé
2 h 15 min
Svartvinbärsmoussertårta med vaniljpannacotta
2 h
Därför firas ”fössta tossdan i mass”

Markiz Taintons gröna shakshuka





30 min

Frasiga kokosvåfflor med smakrika röror





45 min

Japanska gyozas med superenkel dipp





1 h

Mandelröra med ricotta och mynta

Saffrans-och solrosröra till frasiga våfflor

Ärtröra med smak av basilika

Så gör du frasiga kokosvåfflor
Spektakulära smörgåstårtor i sommar

Laga Markiz krämiga pasta





50 min
