Filip Poons juliga revbensspjäll
Matkreatören Filip Poon använder en glaze med kryddblandningen five spices för att få fina julsmaker på revbensspjällen.
– De här bli dundermöra och supergoda, säger Filip Poon.
Ingredienser
- 1 Revbensspjäll, /spareribs/babyback ribs
- Rapsolja
- 2 mskfive spices
- Salt
Glaze
- 3 mskflytande honung
- 1 mskSoja
- 0,5 apelsin, zest och juice
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Filip Poon
Filip Poon kallar både sig själv och sina följare för spiskrigare. 2015 slog han igenom i ”Sveriges mästerkock” där jurymedlemmen Markus Aujalay erbjöd honom jobb i direktsändning. Han har tagit OS-guld ihop med ”Stockholm culinary team” och är i dag en av Sveriges största matprofiler på Youtube och Tiktok. I sitt Godare-program bjuder han på trendiga rätter som krispig fish-taco, dunderkebab och tiktok-pasta.
Visa 14 recept