Apelsindressad brysselkål

Av Anna Wendt

(9)

Vad tycker du?

Apelsindressad brysselkål

En härlig sallad av brysselkål och friska smaker av apelsin piggar upp på julbordet.
– Det blir väldigt fluffigt och gott när man tar bort de yttersta bladen, säger receptkreatören Anna Wendt.

Fräsch kålsallad med smak av apelsin.

Ingredienser

  • 500 gBrysselkål
  • 0,5 dlLingon, färska eller frysta
  • 200 gFetaost

Apelsindressing

  • 0,5 mskolivolja
  • 1 apelsin, skal och saft
  • 1 tskHonung
  • 0,5 vitlöksklyfta
  • Salt
  • nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Apelsindressad brysselkål

Anna Wendt

Anna Wendt jobbar som kreativ stylist och skribent med fokus på mat.