Ingredienser
Äppel- och fänkålssallad
- 1,5 dlVatten
- 1 dlSocker
- 0,5 dlÄttika 10% Dunk
- 0,5 fänkål, tunnhyvlad
- 0,5 Äpple, tunnhyvlad
- 0,5 Lök, röd, tunnhyvlad i halvmånar
Rödbetsburgare
- 200 gsvarta bönor
- 1 rödbeta, grovriven
- 1 Lök, gul, finhackad
- 100 gprästost, riven
- 1 potatis, kokt och mosad
- 1 ägg
- 1 mskPotatismjöl
- Salt och svartpeppar
- 0,5 dlStröbröd
- smör och olja, till stekning
Brynt lökdressing
- 2 lökar, gula, tunnskivade
- 1 tskSocker
- 0,5 dlturkisk yoghurt
- 0,5 dlMajonnäs
- Salt och svartpeppar