Somrig spenatsallad med labnehost och nektariner
Somrig spenatsallad med labnehost och nektariner
Matkreatören Markiz Tainton har satt ihop en smakrik sallad med nektariner och labneh.
Labnehost är en härligt krämig färskost som passar perfekt i sommarens fräscha sallader.
För extra knaper och krisp finns rädisor, gurka och valnötter
Spenatsallad med labnehost och nektariner
Ingredienser
- 2 nektariner
- 1 silverlök
- 1 knippe rädisa
- 0.5 gurka
- 2 dl valnötter
- 100 g bladspenat, eller babyspenat
- 3 msk olivolja
- 1 msk citronsaft
- 150 g labneh, färskostbollar
- 1 knippe dill
- salt
- peppar
Gör så här
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE
Supersnabb squashpanna med ricotta och bönor





20 min
Krispigt krämiga jalapeño-poppers





40 min

Packat för picknick – Markiz Tainton tipsar
Bröddopp med ost





35 min
Så smakar kändisvinerna på Systembolaget
Sommarens fräschaste ta-med-mat
Bjud på söta och goda snittar av pannkakor





30 min

Krämig pastasallad med kassler





25 min
Bananglass – världens enklaste recept





10 min
Krämiga sesamnudlar med honungsskyckling





40 min
Janssons frestelse – krämig och varm





1 h
Pappardelle pasta med krämig kantarellsås





30 min
Simona Muntean: ”Bakning är min avkoppling”
Bönsoppa från Balkan med kryddig korv





1 h 15 min
Oxfilé och krämig potatisgratäng med cheddarost





1 h 10 min
Enkel avokado- och mangoglass
Så enkelt gör du smakrik lax i ugn





40 min
Krämig äggröra med extra smak





10 min
Tricket som ger ännu fräschare grönsaker





25 min
Så fixar du godaste och krämigaste äggröran





30 min
Ugnsbakad svamp med ägg och mozzarella





40 min
Bakad potatis med krämig ost och rödkål





1 h 30 min
Pocherade ostron
2 h 25 min

Krämig havreotto – i stället för risotto





50 min