Picknickgrillar: Här är årets tips

Enkla att ta med överallt

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Foto: iStockphoto

Kommersiell text (läs mer här)

Picknickgrillar är små, praktiska grillar som är enkla att använda.

Ta med dig dem överallt och upptäck en helt ny grillvärld.

Här är bästa tipsen på smarta minigrillar inför sommaren.

Per Ehrlund.

Nu behöver du inte längre begränsa grillningen till hemma i trädgården. Med en smart picknickgrill är det bara din fantasi som sätter stopp. En revolutionerande nyhet för alla grillfantaster, som verkligen måste grilla allt - överallt.
– Picknickgrillar är superbra, de medför ju att folk kan grilla ännu mer, säger grillinstruktören och experten Per Ehrlund.

Ett perfekt sätt att ta med sig grillningen ut i naturen?

– Ja, då kan du grilla var som helst, om du är ute med husvagnen, båten eller bara ska iväg på utflykt. Även här är det bra att tänka över sina behov innan man investerar i en picknickgrill. Hur stor yta har jag för att förvara grillen? Behöver den vara lätt att bära under armen? Tänk också på att små gasoltuber fungerar bäst om de håller värmen, så se till att de inte ligger nedpackade och blir kalla om du är ute på en längre tur och vill kunna grilla när du kommer fram.

7 smarta tips på picknickgrillar

Hitta rätt storlek för dina behov och handla grillar i olika prisklasser här.

Boretti Terzo

Foto: Boretti

Picknickgrillen Terzo är bärbar, flexibel och praktisk både vad gäller bekvämlighet och design, var och när du vill. Passar perfekt på balkongen eller för att ta med på utflykt. I sommarens praktiska bärbara grillpaket får du 2 fria gåvor: Epic Spice Chimichurri samt 3 kg briketter.

Läs mer och köp din grill här nedan.

Till shoppen

Kolgrill Festival Mustang

Foto: Cervera

Liten kortbent och smidig kolgrill från Mustang vid namn Festival. Perfekt att ta med ut i parker och på picknick. Den har ett stort och kraftigt handtag att hålla i när man bär den och väger endast 2,5 kg. Lägg på din goda grillmat på det förkromade gallret som mäter 36 cm i diameter och låt grillkvällen börja.

Köp din picknickgrill hos Cervera här.


Weber Go-Anywhere Brikett

Foto: Netonnet

Weber Go-Anywhere är en kvalitativ kolgrill som är idealisk för utflykten och campingen. Grillytan på 41 x 25 cm funkar bra för en väldoftande grillmiddag som kan mätta hela familjen. Den är lätt att förvara genom att vinkla upp benen och går enkelt att placera i bagageutrymmet eller husvagnens förvaringsutrymme.

Köp din picknickgrill hos Netonnet här.


Bordgrill BergHoff LEO

BergHoff LEO är en bärbar bordgrill som du kan ta med överallt. Smidiga handtag gör den lätt att bära med sig. Locket som är av korkmaterial kan även användas som underlägg till grillen.

Köp Bordgrill BergHoff LEO hos Cervera här.


Picknickgrill med kylväska

En liten, smart och praktisk kolgrill att ta med ut i naturen. Flexibla ben som håller stabiliteten när du grillar. Justerbar luftventil på grillen för optimal värmeutveckling. Medföljer gör en smart kylväska så att du kan hålla maten kall fram till matlagning.

Köp din grill hos Amazon här.

Foto: Amazon

Cube Kolgrill portabel Khaki

Foto: Cervera

Cube grill från Everdure är en portabel kolgrill i värmeresistent lättviktsstål, perfekt att ta med sig på picknick i parken, stranden, campingsemestern eller balkongen. Grillen har tagits fram av mästerkocken Heston Blumenthal i samarbete med Everdure, och har utrustats med ett cool touch-handtag, så att du enkelt kan flytta grillen utan att bränna dig, även medan den används. Ett fack för kol, ett livsmedelsgodkänt fack, samt värmeisolerad botten så att den inte skadar ytan den ställs på. En skärbräda i bambu medföljer.

Köp grillen hos Cervera här.


Grill Junior 15"

Junior är den senaste modellen i Sumo-familjen. Det är en liten kamadogrill, men ändå med alla de egenskaper som de större modellerna har, perfekt för den lilla altanen. Handtag i värmebehandlad bambu, benstativ, grillgaller i rostfritt stål, termometer som är placerad på ovansidan av grillen, toppluftventil i gjutjärn och bottenventil i rostfritt stål med skyddskärm mot gnistor.

Köp din grill hos Cervera här.

Foto: Cervera

Publisert:

Aftonbladet

/

Mat & Dryck

/

Kommersiell text (läs mer här)

LÄS VIDARE

Grillmästarens bästa tips inför grillsäsongen

ÄMNEN I ARTIKELN

Kommersiell text (läs mer här)

Grillning

MER OM GODARE

Kolgrill: Här är årets köptips

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Så tänder du grillen: 7 bästa tipsen

Gremolata – enkelt och gott

10 min

Grillad lax – hett, enkelt och gott att äta ute

30 min