Picklade kantareller

Av Godare

(32)

Vad tycker du?

Picklade kantareller

Har du hittat det perfekta svampstället? Här är ett enkelt sätt att förädla skogens guld. Kocken Fredrik Rosells syltade kantareller passar till de flesta kötträtter.
– Byt ut den picklade rödlöken i hamburgaren mot svampen. Det är supergott, säger han.

Picklade kantareller

Ingredienser

  • Kantareller, gärna små söta rackare men stora går också bra
  • 1,5 dlÄttiksprit
  • 2,5 dlSocker
  • 3 dlVatten
  • 2 lagerblad
  • 1 tsksenapskorn
  • 8 vitpepparkorn
  • 8 kryddpepparkorn
  • 2 kryddnejlikor, hela
  • 2 krmSalt

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Picklade kantareller