Praktiska och fina bordstabletter till matbordet

Trendiga tallriksunderlägg som förhöjer dukningen

Artikeln innehåller annonslänkar

Duka fint med trendiga bordstabletter som också skyddar underlaget samtidigt.
Spana in fina bordsunderlägg att köpa online!

Skydda bordet eller duken med en praktisk och snygg bordstablett som är enkel att rengöra. Att duka med bordsunderlägg i naturmaterial som jute, linne eller bambu är ett enkelt och trendigt sätt att skapa en rustik och lite lantlig känsla till middagen. Men när det kommer till skötsel är en klassiskt hård bordstablett oslagbart, torka av med en fuktig trasa och de är som nya igen.
Här nedan listar vi tallriksunderlägg i olika material och pris.

Bordstablett i jute

Snygg att lägga på en mönstrad duk för en fin kontrast. Denna runda bordstablett i flätad jute kommer från Åhléns och mäter 38 cm i diameter och den finns dessutom i fler färger. Läs mer och köp här (annons).

Hård bordstablett

Bordstablett i det klassiska mönstret Blue Italian från Spode. Tabletterna är laminerade på en korkplatta och eventuellt spill går enkelt att torka av, säljs i set om fyra. Läs mer och köp här (annons).

Randiga bomullstabletter

Jotex säljer dessa rektangulära bordstabletter i åttapack i olika randiga färgprint, från klassiskt blåvitt till rosa och den här i kornblått och rosa. Tabletterna går enkelt att tvätta i maskin. Läs mer och köp här (annons).

Bordstablett i bambu

Tallriksunderlägg i naturfärgad bambu från svenska House doctor som skyddar bord eller duk mot eventuellt spill. Säjs i fyrpack, läs mer och köp här (annons).

Beigerandig bordstablett

Klassiskt randig bordstablett från Lexington i fiskbensmönstrad bomull med dekorativ vikfåll. Tabletten finns även i blått och vitt. Läs mer och köp här (annons).

William Morris bordstablett

Laminerade bordstabletter i det populära och William Morris vackra Arts and Crafts mönster Strawberry Thief från Morris & Co. Tabletterna är tillverkade i en korkbas med lövträ i mitten och ett skyddande laminat som tål värmetemperaturer upp till 100 grader C. Tabletterna säljs i fyrpack och finns i fler färgställningar. Läs mer och köp här (annons).

Bordstabletter i linne

Tvåpack rektangulära bordstabletter från Ferm Living i linne för en stilsäker bordstablett, de finns i fler färger. Läs mer och mer och beställ här (annons).


Publisert:

LÄS VIDARE