
Taylor, Tareq
Middag i en gryta
269,00 kr
Läs mer
Mustiga smaker och möra köttbitar som smälter i munnen. En värmande gryta gör alltid succé på middagsbordet.
Kocken Tareq Taylor delar med sig av sina bästa tips för att grytan ska bli helt perfekt.
Tareq Taylor är väldigt förtjust i grytor och lagar gärna klassisk coq au vin och bouillabaisse. Här delar han med sig av sina bästa tips för en lyckad gryta.
– Högrev är alltid bra, jag väljer gärna kött som har lite mer fett insprängt. Fett, senor och bindväv är riktigt bra smakbärare och de bryts ner när de kokas riktigt länge, säger Tareq.
Han tipsar också om att behålla både ben och skinn när du lagar kycklinggryta, det kanske inte låter så gott men det tillför väldigt mycket god smak.
– Och får du tag på fin lägg så blir det fantastiskt gott i grytor, särskilt om du får med ben och märg också. säger Tareq.
Taylor, Tareq
Middag i en gryta
269,00 kr
Läs mer
Kommersiell text, innehåller annonslänkar
40 min
30 min