Naanbröd – så bakar du de goda bröden

Av Nina Kindbro

(186)

Vad tycker du?

Naanbröd – så bakar du de goda bröden

Naanbröd – det goda brödet du får på indiska restauranger går utmärkt att baka hemma. Yoghurten ger den där speciella smaken som naanbröd ska ha. Krydda gärna brödet med kummin eller bred på vitlökssmör.

Naanbröd, perfekt till en kryddig gryta.

Ingredienser

  • 1 tsktorrjäst
  • 1,75 dlVatten
  • 1 tskSalt
  • 1 tskSocker
  • 1 krmBakpulver
  • 5 dlvetemjöl special
  • 2 mskMatolja
  • 2,5 mskyoghurt
  • Smör , smält, kan uteslutas

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Naanbröd – så bakar du de goda bröden

Nina Kindbro

Nina Kindbro är reporter och redaktör på Godare. Hon har arbetat på Aftonbladet sedan 2002 med featureämnen som mat, heminredning, trädgård och hundar. Nina skapar ständigt nya recept och hittar sin matinspiration främst från Italien och Japan. Utbildning: Poppius fackpresskurs, litteraturvetenskap på Stockholms universitet och RMI Berghs tidningsdesign och detaljtypografi. Före sin tid på Aftonbladet drev Nina eget företag inom reklam och formgivning.