Duka fint med linneservetter

Artikeln innehåller annonslänkar

Lyxa till middagsdukningen med fina linneservetter.
Men det behöver inte betyda att det är dyrt – det finns många prisvärda alternativ att köpa online.

Sätt pricken över i:et på middagsdukningen med snygga servetter som tåls att tvättas och användas om och om igen . Att duka fint till fest (och vardag!) har blivit allt populärare och varför inte haka på trenden och satsa på rustika och återanvändningsbara servetter i linne?
Här listar vi linneservetter i olika prisklasser och färger.

Blåvita linneservetter

Linneservetter med en garnfärgad rand från Jotex som säljs i tvåpack. Servetterna säljs i en mängd olika färger som passar in i alla stilar, läs mer och köp här (annons).

Linneservetter från Himla

Svenska Himla säljer rustika linneservetter som har en lätt skrynklig struktur, säljs i fyrpack och finns i flera olika färger. Läs mer och köp här (annons).

Randiga linneservetter

Stilsäkert randiga linneservetter från Jotex i beige och vitt. Servetterna säljs i tvåpack och finns i en mängd olika färger. Läs mer och köp här (annons).

Linneservetter i 4-pack

Gröna servetter från Lovely Linen som är specialtvättade för att få en snygg skrynklig look. Finns i ett stort urval av färger. Läs mer och köp här (annons).

Mönstrade linneservetter

Mörka linneservetter från svenska Chamois med ett handtryckt silvergrått mönster, säljs i tvåpack. Läs mer och köp här (annons).

Sandfärgade linneservetter

Beige linneservetter från Scandi Living i en trendig och fin sandfärgad nyans. Servetterna säljs i fyrpack och finns i en uppsjö av olika färger. Läs mer och köp här (annons).

Randiga linneservetter

Servetter ur Åhléns limiterade kollektion som är framtagen i samarbete med Carl Larsson. Servetterna är randiga i en ljust korallorange nyans och broderade med konstnärens omisskänliga sigill broderat i rött i ena hörnet. Läs mer och köp här (annons).

Linneservett

Ljusbeige linneservetter från Pastill med overlocksöm i kontrasterande svart. Finns i fler färger. Läs mer och köp här (annons).


Publisert:

LÄS VIDARE