Grilla fyllda portobellosvampar

Av Godare

(5)

Vad tycker du?

Grilla fyllda portobellosvampar

Testa att grilla portobellosvampar fyllda med pecorinoost, chili och vitlök i sommar. Goda till förrätt precis som de är eller som varmrätt tillsammans med exempelvis grillad avokado.

Recept ur boken ”Grilla Grönt” av Malin Landqvist.

Grilla fyllda portobellosvampar i sommar.

Ingredienser

  • 8 portobellosvampar, medelstora
  • 1 vitlöksklyfta, stor
  • 1 röd chili
  • 50 gSmör, rumsvarmt
  • 1 dygnsgammal fralla
  • 1 mskRosmarin, färsk och hackad
  • 0,5 tskSalt
  • 1 dlpecorinoost, riven

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Grilla fyllda portobellosvampar