Förrätt med bruschetta med ärter, mynta och fetaost.

Foto: Johanna Åkerberg Kassel

Bruschetta med ärter, mynta och fetaost

4,8 (4 röster)

Julen 2020

Det här är en bruschetta med mycket smak och vackra färger som jag tror kommer att imponera på dina gäster.
– Ärter och mynta är en klassisk kombination som smakar fantastiskt. För att bryta av mot de söta ärterna har jag fetaost och citron, berättar Jessica Frej, kock och kokboksförfattare.

Recept ur kokboken, ”Fest på 30 minuter” av Jesssica Frej och Johanna Åkerberg Kassel (foto) (Bonnier Fakta).

Bruschetta med ärter, mynta och fetaost

  • Ingredienser

  • 6 skivor ljust formbröd
  • 400 g frysta ärtor
  • 20 blad mynta, färska
  • 150 g fetaost
  • 2 dl grekisk yogurt
  • 10 msk citron, saft
  • 20 vitlöksklyftor
  • 0.5 dl olivolja
  • krm svartpeppar
  • tsk flingsalt

Gör så här

Av: 

Aftonbladet

LÄS VIDARE

Jessica Frejs lyxiga festmeny för nyår fixar du på 30 minuter

ÄMNEN I ARTIKELN

Julen 2020

Recept

Förrätt

Bröd recept

Jessica Frej

Italiensk mat

MER OM GODARE

Fixa lyxig festmeny på 30 minuter

Lutfisk med bechamel, bacon och ärtor

45 min

Vegansk kola med pepparkakssmak

45 min