Kokospannacotta med mangosalsa

Av Godare

(4)

Vad tycker du?

Kokospannacotta med mangosalsa

Tropiska smaker möter varandra i denna ljuvliga efterrätt med kokos och mango. Den mjuka smaken av pannacottan bryts av med det syrliga från mangon och sting från rom, mandel och pressad citronsaft.

Kokospannacotta med mangosalsa

Ingredienser

  • 2 dlgrädde
  • 2 dlKokosmjölk
  • 0,5 dlSocker
  • 1 vaniljstång, skårad
  • 1,5 bladgelatin
  • 1 Lime, rivet skal och juice

Mangosalsa

  • 5 dlmango, tärnad (färsk eller fryst)
  • 0,5 dlrostad flagad mandel
  • 1,75 dlmörk rom
  • Pressad citronsaft

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Kokospannacotta med mangosalsa