9 smarta presenter alla studenter vill ha

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Studentpresenter är en fin gåva som kan hjälpa en in i det vuxna livet. Vi har samlat de bästa presenttipsen som passar alla som är på väg att flyga ut ur nästet.

”För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten!” Och nu då? Efter studenten är det många ungdomar som vill ta nästa steg i vuxenlivet och börja förbereda sig för att flytta hemifrån. Men som student är ekonomin inte alltid den starkaste. Därför blir det perfekt att ge bort smarta och praktiska saker som studenterna faktiskt kommer behöva. Kombinera gärna flera saker i listan för det ultimata studentkittet.

Fattig student

Att lägga pengar på mat är inte alltid studentens första prio. Men med en planerad veckomeny där ingenting kostar mer än 250 kr kommer de ändå kunna äta gott. Bakom boken står den norska influencern som driver Instagramkontot Fattig student. Läs mer och köp nedan!

Grillarnas grill

OptiGrill från OBH Nordica har en sensor som automatiskt läser av tjockleken på det som grillas och anpassar sig därefter. Du kan ställa in hur du vill ha köttet, från rare till well done. Grillen tar allt från kött, fågel och korv till grönsaker och panini. Läs mer och köp till rabatterat pris hos Ellos!

Stilren brandsläckare

Designad brandsläckare i svart och guld från Solstickan. Brandsläckaren är pulverbaserad och passar utmärkt för mindre utrymmen. Läs mer och köp här!

Moccamaster

Smidig kaffebryggare som har ett automatiskt dropp-stop som aktiveras så fort kannan tas bort från plattan. Kaffebryggaren stänger även av sig själv efter 40 min. Läs mer och köp hos Bagaren och Kocken här!

Kaffefilter i tyg

Ekonomiska och miljösmarta kaffefilter i tyg som går att återanvända. När kaffet är klart tömmer du bara som vanligt och sköljer ur filtret och hänger det sedan på tork. Läs mer och köp nedan!

Kaffefilter

Till shoppen

Handbok i inredning och styling

Pedagogisk inredningsbok som guidar läsaren till ett harmoniskt och välfungerande hem. Ta del av stylisternas hemliga knep, lär dig grundläggande tumregler och hitta din stil. Läs mer och köp boken hos Designtorget här!

Bivaxdukar

Skippa plasten och håll maten fräsch med en bivaxduk. Duken kan användas för att förvara grönsaker, bröd och som lock på matlådan i kylen tillexempel. Du rengör dem sedan enkelt med lite vatten och milt diskmedel. Läs mer och köp nedan!

Multifunktionella skålar

Snygga emaljskålar i en tidlös design från Kockum. Skålarna kan användas precis som de är till exempelvis frukosten, tacogrönsakerna eller glassen. Men de kan också ställas direkt på spisen eller i ugnen. Skålarna säljs i 6-pack och går att köra i diskmaskinen, även om de mår bäst av att handdiskas. Läs mer och köp nedan!

Ljuslyktor på träbricka

Eleganta ljuslyktor i glas med olika storlekar. Lyktorna står på en snygg träbricka som självklart även kan användas som en snygg serveringsbricka. Läs mer och köp till kampanjpris hos Nordic Nest här!

Psst...

Köp gärna till naturtrogna batteridrivna värmeljus till. Du hittar dem här!


Publisert:

LÄS VIDARE

MER OM GODARE