Ingredienser
- 2 dlinlagd aubergine eller svamp
- 1,5 dlCrème fraiche, alt. 1 dl växtbaserad creme fraiche + 0,5 dl veganmajonnäs
- 2 msktångrom
- 0,5 dlgräslök
- 0,5 rödlök
- 0,5 dldill
- 0,5 citron, saft och zest salt
Ättikslag
- 1,5 dlvatten
- 1 dlsocker
- 0,5 dlÄttiksprit
- 5 stKryddpepparkorn
- 5 svartpepparkorn
- 2 lagerblad
- 0,25 tskSalt
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Annie Månsson
Annie Månsson är vegoprofilen och kokboksförfattaren som gjort succé med sin mat på bloggen och Instagramkontot ”Vegokäk”. Som matlagare beskriver hon sig själv som en livsnjutare – maten ska kännas maxad, lyxig, ja nästan dekadent. Men samtidigt enkel och prisvärda att laga. Hur det går ihop? Det ser du i recepten nedan.
Visa 29 recept