Ingredienser
Tuppkaka
- 2 ägg
- 1,5 tskVaniljsocker
- 2 dlSocker
- 2 tskBakpulver
- 2 dlmjöl
- 1 dlVatten
- kokosflingor, till bakform
Citronssallad
- 1 blodgrapefrukt
- 1 blodapelsin
- 1 apelsin
Chokladglass
- 1,5 dlVatten
- 1 mskglukos
- 1 dlSocker
- 35 gMörk choklad, 70 %
- 0,5 dlKakao
- 1 dlmjölk
- 1,5 mskHonung
Passianfruktscurd
- 25 gSmör
- 2 Äggula
- 0,5 dlSocker
- 0,5 mskmaizena
- 1 Lime, saften
- 2 passionsfrukt
Sabayonne
- 1 dlVitt vin
- 1 dlflorsocker
- 2 Äggula
- 2 clrom