Så gör du frasiga kokosvåfflor

Av: 

Aftonbladet

Godare

Frasiga och matiga kokosvåfflor passar perfekt som brunch, lunch eller middag. Här visar kocken Markiz Tainton hur hon gör våfflorna med kokos, rismjöl och rivna morötter.

Markiz Taintons nya tv-program

Markiz Tainton var med i Sveriges Mästerkock 2014 och är i dag en älskad matkreatör och tv-kock. Nu är hon aktuell med ett eget program på tv-kanalen Godare. I serien bjuder hon bland annat på en krämig grön shakshuka, en pumpapasta med knaperstekt sidfläsk och flera lyxiga och enkla tapas.

– Sedan gör jag också fantastiska matvåfflor som man gör på kokosfett, rismjöl och kokosvatten.

Du kan också se programmen på Aftonbladet Mat & dryck.

Fixa smarriga och frasiga våfflor tillsammans med Markiz Tainton.

Foto: godare
Publisert:

LÄS VIDARE

Saffrans-och solrosröra

ÄMNEN I ARTIKELN

Godare

Recept

Markiz Tainton – matkreatör

MER OM GODARE

Mandelröra med ricotta och mynta

Saffrans-och solrosröra till frasiga våfflor

Frasiga, matiga våfflor med crunchiga röror

45 min

Tricket som tar kryddorna till en ny nivå

Så får du fryst fisk att smaka lika gott som färsk

Därför ska du aldrig riva vitlök

Ärtröra med smak av basilika

Markiz Taintons knep innan du steker kycklingen

Knepet för dig som vill äta färskpotatis – året runt

Markiz Tainton: Så blir potatismos extra gott

Enkla knepet – så stänker det mindre från stekpannan

Här är Markiz härliga matresa

Vad ska du laga i helgen? Fråga Markiz Tainton!

Smarta knepet när du saltat maten för mycket

Markiz Taintons gröna shakshuka

30 min

Laga Markiz krämiga pasta

50 min

Packat för picknick – Markiz Tainton tipsar

Läs chatten om helgens godaste grillmat med Markiz Tainton

Superenkel middag: Laga allt i en gryta

1 h 10 min

Vindaloo med grillade lammspett, naanbröd och rostade nötter

1 h 30 min

Tapasfest med Markiz

2 h

Flankstek med ugnsbakad blomkål

1 h 15 min

Välkommen till tv-kanalen Godare

Vanliga missen många gör när de steker