Siri Barjes färgglada bönröra
Bönröra med spenat – röror är toppen som förrätt, det är lätt att slänga ihop och du kan ha i lite vad som helst. Just den här innehåller bland annat spenat, vårlök, persilja och sesamfrön.
Siri Barje har lagat den knallgröna röran som är full av smak.
Bönröra med spenat, vårlök, persilja och sesamfrön
Ingredienser
- 2 burk vita bönor
- 70 g färsk spenat
- 1 kruka persilja
- 3 salladslökar
- 1 vitlöksklyfta
- 0.5 dl olivolja
- 1 skvätt vatten
- salt och peppar
- 0.5 citron, saften
- 1 msk sesamfrön
Gör så här
LÄS VIDARE
MER OM GODARE
Siri Barje lagar vårmiddag
Bönröra av edamamebönor





10 min
Radjama – böngryta från Kashmir





40 min
Empanadas de pino – köttfärspiroger





1 h
Edamamepasta med purjolök och sesam





15 min
Hel laxsida med citron





50 min
Stekt lax med spenat och champinjonsås





30 min
Vegetarisk lasagne med chèvre och spenat





50 min
Pasta med spenat och ärtor





30 min
Spenat- och parmesanfylld kyckling





45 min
Spenat och valnötsrisoni med kyckling





45 min
Laxlasagne med spenat





30 min
Bangbang ji si





45 min
Tareq Taylors potatissallad med mycket persilja





30 min
Laxburgare med kålsallad och persiljekräm





45 min
Kycklingfilé fylld med fetost och spenat





1 h
Matig sallad med bulgur och halloumi





30 min
Broccoliwok med ris





15 min
Sashimi – fräscht, enkelt och gott





20 min
Pasta pesto med spenat





30 min
Torskrygg ”florentine” med spenat





1 h 30 min
Bifftaco i salladsblad





1 h
Bjud på krämigt god lax





40 min
Bulgogi – så gör du den goda koreanska rätten





30 min