Rårakor med sötpotatis och halloumi
Rårakor går fort att göra och kan varieras med olika smaksättningar. Här har vi använt sötpotatis och halloumi och serverar som en lättare måltid med goda tillbehör som cocktailtomater, rucola och balsamvinäger.
Rårakor med sötpotatis och halloumi
Ingredienser
- 0.5 sötpotatis
- 75 halloumi
- 1.5 msk majsstärkelse, cirka
- 1 klick smör
- salt och svartpeppar
Till servering
- cocktailtomater
- rucola
- balsamvinäger
Gör så här
LÄS VIDARE
MER OM GODARE
Vegobiffar – fem enkla recept
Vegetarisk gryta – sex smakrika recept
Sötpotatiscurry med aubergine och kokos





45 min
5 goda rätter att laga i ugnen
Kryddig halloumikebab med vitlökssås





15 min
Halloumipytt med härligt örtsmör





30 min
Lyxig förrätt med råraka med hummerröra





30 min
Bakad sötpotatis med fårost, vitlök och örter





50 min

Ugnsbakad spetskål och sötpotatis





1 h
Krispiga sötpotatis pommes frites





2 h 40 min
Kockens knep: Så grillar du perfekt halloumi





40 min
Korv Stroganoff – 4 läckra varianter
30 min
Nudelsallad med krispig kyckling





35 min
Ostkaka med kardemumma och körsbärssylt
Raggmunkar med pepparrotsröra och rökt lax
Ugnspannkaka med grönkål och ädelost
”När jag lagar mat är jag väldigt snäll mot mig själv”
Omelettmuffins på rester
Thaimarinerad lax i tortillabröd
Pasta med lax och citronsås





20 min
Köttfärslimpa med viltsmak och chèvre





2 h
Falafelwrap med grönsaker och vitlökssås





20 min
Kräftsoppa – len, kryddig och krämig





30 min
Ravioli all’uovo – Lotta Lundgrens recept





1 h 30 min