Rårakor med sötpotatis och halloumi
Rårakor med sötpotatis och halloumi

Rårakor med sötpotatis och halloumi

4 (24 röster)

Middagstips

Rårakor går fort att göra och kan varieras med olika smaksättningar. Här har vi använt sötpotatis och halloumi och serverar som en lättare måltid med goda tillbehör som cocktailtomater, rucola och balsamvinäger.

Rårakor med sötpotatis och halloumi

  • Ingredienser

  • 0.5 sötpotatis
  • 75 halloumi
  • 1.5 msk majsstärkelse, cirka
  • 1 klick smör
  • salt och svartpeppar
  • Till servering

  • cocktailtomater
  • rucola
  • balsamvinäger

Gör så här

Av: 

Aftonbladet

LÄS VIDARE

Sötpotatissoppa med bacon

ÄMNEN I ARTIKELN

Middagstips

Recept

Lunchrecept

Sötpotatisrecept

Halloumirecept

Vegetarisk mat

MER OM GODARE

Vegobiffar – fem enkla recept

Vegetarisk gryta – sex smakrika recept

Sötpotatiscurry med aubergine och kokos

45 min

5 goda rätter att laga i ugnen

Kryddig halloumikebab med vitlökssås

15 min

Halloumipytt med härligt örtsmör

30 min

Lyxig förrätt med råraka med hummerröra

30 min

Bakad sötpotatis med fårost, vitlök och örter

50 min

Ugnsbakad spetskål och sötpotatis

1 h

Krispiga sötpotatis pommes frites

2 h 40 min

Kockens knep: Så grillar du perfekt halloumi

40 min

Korv Stroganoff – 4 läckra varianter

30 min

Nudelsallad med krispig kyckling

35 min

Ostkaka med kardemumma och körsbärssylt

Raggmunkar med pepparrotsröra och rökt lax

Ugnspannkaka med grönkål och ädelost

”När jag lagar mat är jag väldigt snäll mot mig själv”

Omelettmuffins på rester

Thaimarinerad lax i tortillabröd

Pasta med lax och citronsås

20 min

Köttfärslimpa med viltsmak och chèvre

2 h

Falafelwrap med grönsaker och vitlökssås

20 min

Kräftsoppa – len, kryddig och krämig

30 min

Ravioli all’uovo – Lotta Lundgrens recept

1 h 30 min