Majskolvar och elotes

Av Godare

(4)

Vad tycker du?

Majskolvar och elotes

Majskolvar och elotes – doppa varma majskolvar i elotes, den mexikanska majonnäsen, smaksatt med vitlök, parmesan och chiliflakes. Majs är fulla av fiber och fullkorn så det är bara att gnaga på. Recept ur Göra gott av Malin Landqvist och Victoria Voss.

Majskolvar och elotes

Ingredienser

  • 4 majskolvar, färska eller frysta
  • 1 tskSalt

Elotes

  • 1 dlmajonnäs
  • 1 vitlöksklyfta, riven eller pressad
  • 3 krmSalt
  • 2 dlparmesanost, finriven
  • 2 krmChiliflakes
  • 1 Lime, finrivet skal
  • Rapsolja
  • 2 mskRapsolja, neutral

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Majskolvar och elotes