Glutenfria aprikos- och valnötsfrallor

Av Godare

(36)

Vad tycker du?

Glutenfria aprikos- och valnötsfrallor

Aprikos, valnötter och durra är fantastiskt gott tillsammans.
Förbered degen i förväg så har du härligt nybakade, glutenfria frallor till ostbrickan eller helgfrukosten.
Recept ur boken “Långjäst och lättbakat” av Maria Blohm.

Rykande färska frallor bakade utan gluten.

Ingredienser

  • 300 gkallt vatten
  • 3 gJäst, 3 g är ungefär en bit stor som en ärta.
  • 1,5 tskSalt
  • 20 gHonung
  • 30 ghavregryn
  • 100 gdurramjöl
  • 50 grismjöl
  • 1 mskfiberhusk
  • 50 gtorkade aprikoser, klippta i små bitar
  • 50 gValnötter, grovt hackade

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Glutenfria aprikos- och valnötsfrallor