Rabarberkompott
Rabarberkompott

Rabarberkompott – snabbt och gott

3,8 (4 röster)

Efterrätter - Recept på goda desserter

Rabarberkompott – ett gott mellanmål eller efterrätt på syrliga rabarber.

Rabarberkompott

  • Ingredienser

  • 500 g rabarber
  • 1.5 dl vatten
  • 0.5 dl strösocker
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1.5 msk potatismjöl
  • mjölk, till servering

Gör så här

Av: 

Nina Kindbro

LÄS VIDARE

Knäckig rabarber- och jordgubbspaj

ÄMNEN I ARTIKELN

Efterrätter - Recept på goda desserter

Recept

Efterrätt

Vegetarisk mat

MER OM GODARE

Cheesecake i glas med jordgubbs- och rabarberkompott

35 min

Hallon- och lakritspannacotta

40 min

Glassbomb med chokladtopping

40 min

Lingonpannacotta

1 h

Ananas libre

5 min

Chokladfondant med limemarinerade jordgubbar

45 min

Brynt smörglass med ljust chokladöverdrag

1 h

Lingon, vaniljglass och kola sås – en underbar kombo

25 min

En enkel och god dessert med aprikos – här är vårt recept

10 min

Rabarberpaj med marängtäcke

1 h 25 min

Hallonparfait med lakritsglaze

45 min

Karamelliserad ananas med chokladmousse

45 min

Kryddkokta päron, müsli och pannacotta

45 min

Crêpes med chokladfyllning

40 min

Champagnebubblande hallondessert

15 min

Tarte Tatin med plommon

20 min

Kokosglass med kexsmulor

1 h

Citronpaj i portionsform

1 h

Grillade päron med karamelliserade valnötter

30 min

Chokladmousse med saltad mandelgrädde

10 min

Panacotta med vit choklad och färsk mango

30 min

Dulceymousse med hasselnötssablé, kolasås och aprikos

1 h 30 min

Pot de crème med inlagda bär

1 h 15 min

Kolapaj med marängtopp

1 h 30 min