Ingredienser
- 2,5 dlmjöl
- 2 mskmajsstärkelse
- 1 mskBakpulver
- 0,5 tskBikarbonat
- 1 tskSalt
- 2 mskSmör , smält
- 3 dlöl, lager
- 600 gfärsk fisk, rödspätta eller torsk
- 40 cmfärsk kelp, kan uteslutas
- 5 dlolja, för stekning
Remouladesås
- 2 dlmajonnäs
- 1 dlinlagda grönsaker, finhackade
- 1 mskgult currypulver
Till servering
- pommes frites
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Tareq Taylor
Tareq Taylor är en välkänd kock och kokboksförfattare. Han har vunnit ”Kockarnas kamp”, varit julvärd i SVT och synts i tv-program som ”Trädgårdstider” och ”Över Atlanten”. På Godare får vi följa med på en kulinarisk resa i ”Tareq Taylor's Nordic Cookery”. Här lagas det mat från hela Norden, med spännande människor och matupplevelser i världsklass.
Visa 39 recept