Ramen med krispig fläskfärs och het kimchi
45 min
Kimchi är en traditionell, koreansk, fermenterad rätt, ofta gjord på salladskål. I Sydkorea serveras kimchi till nästan allt, frukost, lunch och middag. Den passar extra bra till rätter med strimlat kött men också vegetariska alternativ.
En portion är cirka 1,6 kilo kimchi. Tänk på att kimchin ska stå två dygn i rumstemperatur och sedan fem till sju dagar i kylskåp innan servering!
45 min
20 min
25 min
15 min
15 min
15 min
15 min
2 h
1 h 10 min
20 min
25 min
15 min
30 min
15 min
15 min
25 min
15 min
20 min
40 min
30 min
30 min
10 min
45 min
20 min
25 min
15 min
15 min
15 min
15 min
2 h
1 h 10 min
20 min
25 min
15 min
30 min
15 min
15 min
25 min
15 min
20 min
40 min
30 min
30 min
10 min