Markiz Tainton

Av Markiz Tainton

Krossade brysselkål med rosmarin och salsiccia

Av Markiz Tainton

(64)

Vad tycker du?

Krossade brysselkål med rosmarin och salsiccia

Med det här goda receptet kommer brysselkålen att bli populärare än någonsin.
– Brysselkål behöver smakkompisar som salsiccia, då blir de jättegoda, tipsar matkreatören Markiz Tainton.

Krossad brysselkål med massor av smaker.

Ingredienser

  • 1 kgBrysselkål
  • 150 gSalsicca
  • 2 kvistarrosmarin
  • 1 msksherryvinäger
  • Olivolja

Topping

  • 1 dlmandlar, rostade
  • Ädelost
  • Salt och peppar

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Krossade brysselkål med rosmarin och salsiccia

Markiz Tainton

Markiz Tainton

När Markiz Tainton lagar mat är kärlek bästa kryddan. Köket ska dofta av syrlig citron och vara fyllt av färgstarka grönsaker och spännande råvaror. Markiz är känd från ”Sveriges Mästerkock” och är idag en omtyckt matkreatör, poddare och har delat med sig av sina kryddiga recept både i tidningar, tv och radio. I programmet ”Markiz Tainton” bjuder hon på mat från världens alla hörn och smarta trick i köket.

Visa 34 recept