Thailändsk som tam – med svensk kålrot

Av Jon Hansson

(1)

Vad tycker du?

Thailändsk som tam – med svensk kålrot

Ta det lugnt med chilin när du lagar thailändsk som tam. Du kan ha i mer om det blir för mesigt. Svårare att ångra sig åt andra hållet.

Som tam.

Ingredienser

  • 3 vitlöksklyftor
  • 4 chilifrukter, snälla
  • 4 mskFisksås
  • 3 mskSirap
  • 4 Lime, ekologiska
  • 2 tomater
  • 300 gKålrot
  • 2 Morötter, små
  • 12 haricots verts
  • 1,5 dljordnötter
  • 1 krukakoriander

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Thailändsk som tam – med svensk kålrot

Jon Hansson

Jon Hansson är journalist med 40 år i yrket, skrivit tolv kokböcker innehållandes över 2500 recept, diplomerad sommelier, vin- och matfantast. Testar olika matnyttigheter, från mozzarella till kockknivar på Aftonbladet Plus. Skriver även för krogguiden White guide och Magasin måltid.