Baka enkelt grytbröd med oliver
Fantastiskt gott med en härligt knaprig yta
Det här enkla grytbrödet kommer vi att baka om och om igen. Så enkelt men ändå fantastiskt gott med en härligt knaprig yta. Knacka i botten av brödet för att veta att det är genomgräddat, det ska låta ihåligt.
OBS! Brödet ska jäsa 12–18 timmar och sedan ytterligare en timme efter utbakning.
Grytbröd med oliver
Ingredienser
- 9 dl vetemjöl
- 1 tsk torrjäst
- 1.5 tsk salt
- 5 dl fingervarmt vatten
- 100 g oliver
Gör så här
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE
Frasiga och snabba frukostfrallor utan jäsning





35 min
Torka, rosta och njut!
Billig och mättande mat för en tunn plånbok
Bröddopp med ost





35 min
Knapriga sötpotatischips i mikron
10 min
Uppsving för mackan: ”Blir helt ny upplevelse”
Lyxa till fylld färdigpasta snabbt och lätt
Kommersiell text, innehåller annonslänkar
Tareq Taylors bästa kokböcker
Baklava cheesecake med filodeg





Gudomligt goda citronbullar





3 h
Snickerskaka – baka enkelt utan ugn





20 min

Så länge håller mjölk och ost – professorn reder ut

Knepet som kan göra landslaget till vinnare
Här kan du lära dig mer om vin i Stockholm
Kommersiell text, innehåller annonslänkar
9 smarta presenter alla studenter vill ha
Bakad torskrygg med örtig hollandaisesås





1 h 10 min
Bönsoppa från Balkan med kryddig korv





1 h 15 min
Mästerkockens spicy lobster roll
15 min
Krispig potatis med gremolata och smetana
45 min
Lättbakad hallongrottkladdkaka
30 min
Baka blåbärscheesecake utan ugn





45 min
Jianbing – kinesisk gatumat
50 min
Egg benedict med lax och pepparrotshollandaise





40 min
Thai eggs son in law





40 min