Så steker du extra god kyckling
Stekt kyckling ska vara så där härligt saftig, mjuk och smakrik. Kocken Mattias Larsson delar med sig av sina bästa tips för en helt perfekt stekt kyckling serverad i en wrap med goda tillbehör.
Ingredienser
- 500 g kycklingbröstfilé, med skinn
- 8 tortillabröd
- 1 kruka krispsallad
- olivolja
- salt och svartpeppar
Currycreme
- 1.5 dl crème fraiche
- 0.5 äpple
- 2 tsk honung
- 2 tsk curry
- salt
Chilipicklad gurka
- 150 g gurka
- 1 chili
- 0.5 dl ättika
- 0.5 dl strösocker
- 1 dl vatten
- salt
Gör så här
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE
Knepet med färsen för den bästa hamburgaren





45 min
Tre måsten du ska ha koll på när du steker kyckling

Så steker du den perfekta oxfilén





40 min
Stekt torskrygg med sojasmör
1 h
Kockens guide till godaste fläskköttet
Bjud på Larssons lyxiga nyårsmeny
Ostfylld råraka med löjrom, räkor, löksallad och crème fraiche





30 min
Så delar du på hummern som ett proffs
Lyxig förrätt med råraka med hummerröra





30 min
Oxfilé och krämig potatisgratäng med cheddarost





1 h 10 min
Kockens smarta knep för krämigare äggröra
Tre läckra recept på fyllda knyten
Oxfilé med baconstekt savoykål





1 h 40 min
Janssons frestelse – krämig och varm





1 h
Räkor – så vet du vilka du ska välja
Chatta om recept och tips på julens mat
Lyxa till pizzan





2 h
Därför ska du välja marmorerat kött
Stekta dumplings med kyckling





30 min
Sotad sparris med kryddig smetana, brynt smör och ägg





25 min