Stansade scones – snabbt och enkelt
Yoghurten gör de här små och söta stansade sconsen extra goda. Pensla och strö på lite råsocker om du vill lyxa till det lite extra.
Recept ur boken ”Baka bröd” av Martin Johansson.
- Tips: Blir det några över kan du dela dem och rosta dem till skorpor.
- 1 portion i receptet blir 16 scones.
Stansade scones
Ingredienser
- 6 dl vetemjöl
- 5 g salt
- 2.5 tsk bakpulver
- 275 g yoghurt
- 75 g smör
Gör så här
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE
Ostscones – gott till frukost





35 min
Frasiga och snabba frukostfrallor utan jäsning





35 min
Så bakar du gott bröd – snabbt och enkelt
Matcharutor med vit choklad





45 min
4 recept på lättbakade kolasnittar
Chokladrutor med crunch





30 min
Kladdkakekakor med nutella





30 min
Så gör du goda lyxsemlan





20 min
Vaniljkaka med hallonpannacotta





45 min
Svartvinbärsmoussertårta med vaniljpannacotta
2 h
Baklava cheesecake med filodeg





Ladda för kanelbullens dag
Så dekorerar du tårtan som ett proffs
Så fixar du snabbaste superfikan
Färskostmoussetårta med jordgubbar
Snabba tunnbröd





45 min
Honungsfrallor med härligt seg skorpa





1 h 15 min
Chokladkolasnittar –segsöta favoriter





30 min
Chokladsnittar som smälter i munnen





30 min
Prinsessbakelser





2 h
Kolakakor med strössel





30 min
Chokladpudding – så blir den supergod





20 min
Så bakar du Tareq Taylors goda minisemlor





2 h
Piadina – så gör du italienska tunnbröd





30 min