Lise Finckenhagen

Av Lise Finckenhagen

Tomatpaj med parmesan

Av Lise Finckenhagen

(40)

Vad tycker du?

Tomatpaj med parmesan

Tomatpaj med salladslök och parmesan passar lika bra som huvudrätt, tillbehör eller på tapasbordet. Med en enkel smördeg fixar du den här pajen på nolltid.

Tomatpaj med salladslök och parmesan

Ingredienser

Mördeg

  • 125 gsmör
  • 250 gVetemjöl
  • 1 dlVatten

Fyllning

  • 1 knippesalladslök
  • 100 gparmesan
  • 150 gRiven ost
  • 3 dlCrème fraiche
  • 3 ägg, stora
  • 300 gkörsbärstomater
  • Salt och peppar
  • basilika, till garnering

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Tomatpaj med parmesan

Lise Finckenhagen

Lise Finckenhagen

Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.

Visa 940 recept