Ärtröra med smak av basilika

Publicerad:

Godare

Den här härligt fräscha röran passar perfekt som tillbehör till kött, fisk eller grönsaker. Ärtorna ska inte mixas – för en härligt chuncky och matig känsla. I klippet nedan visar kocken Markiz Tainton exakt hur du gör.

Markiz Taintons nya tv-program

Markiz Tainton var med i Sveriges Mästerkock 2014 och är i dag en älskad matkreatör och tv-kock. Nu är hon aktuell med ett eget program på tv-kanalen Godare. I serien bjuder hon bland annat på en krämig grön shakshuka, en pumpapasta med knaperstekt sidfläsk och flera lyxiga och enkla tapas.

– Sedan gör jag också fantastiska matvåfflor som man gör på kokosfett, rismjöl och kokosvatten.

Du kan också se programmen på Aftonbladet Mat & dryck.

Chuncky ärtröra till kött, kyckling och grönsaker.
Foto: Godare
Chuncky ärtröra till kött, kyckling och grönsaker.
Publicerad:

LÄS VIDARE

MER OM GODARE