Frasiga, matiga våfflor med crunchiga röror
45 min
Godare
Den här härligt fräscha röran passar perfekt som tillbehör till kött, fisk eller grönsaker. Ärtorna ska inte mixas – för en härligt chuncky och matig känsla. I klippet nedan visar kocken Markiz Tainton exakt hur du gör.
Markiz Tainton var med i Sveriges Mästerkock 2014 och är i dag en älskad matkreatör och tv-kock. Nu är hon aktuell med ett eget program på tv-kanalen Godare. I serien bjuder hon bland annat på en krämig grön shakshuka, en pumpapasta med knaperstekt sidfläsk och flera lyxiga och enkla tapas.
– Sedan gör jag också fantastiska matvåfflor som man gör på kokosfett, rismjöl och kokosvatten.
Du kan också se programmen på Aftonbladet Mat & dryck.
45 min
30 min
35 min
50 min
1 h 10 min
1 h 15 min
45 min
30 min
35 min
50 min
1 h 10 min
1 h 15 min