Ingredienser
- 3,5 mskfiberhusk
- 5 dlVatten, eller mjölk
- 2 mskolivolja
- 1 tsksalt
- 2,3 dlhavregryn
- 2,3 dlrismjöl
- 2,3 dlBovetemjöl, durra eller teff går också bra
- 100 ggrönsaker, Valfri sort
- Olja, till pensling
- 0,5 dlolika frön, att strö över
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Elisa Amorelli är reporter och redaktör på Aftonbladet Godare. Hon har en journalistexamen vid Göteborgs universitet och en kandidatexamen i media- och kommunikationsvetenskap från Uppsala universitet. Hon har även studerat vid Freie Universität i Berlin och jobbat som reporter på flera nyhetsmedier. I vår går Elisa på en vinkurs i Rom. Genom flera personliga texter får läsarna följa med och lära allt från början: hur man skålar, smakar och njuter av vin som en riktig italienare.