Superenkel skånsk sillatårta
Vispa, hacka och frys – och du har en silltårta. Ät den gärna med rykande het dillkokt potatis, helst nypotatis om du får tag på det.
Tänk på att tårtan ska frysas i minst sex timmar innan servering!
Skånsk sillatårta
Ingredienser
- 1 burk matjessillsfilé, 200 g
- vispgrädde
- 1 dl gräslök, hackad
- 2 krm svartpeppar, grovmalen
- 1 citron, till garnering
Gör så här
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE
Citronmarinerad lax





40 min
Djävulsägg – recept med rostad lök





30 min
Bjud på Paolos italienska påskbuffé
Lamm i ugn med potatis, rödlök och ärtor





1 h 15 min
Fräsch citrusristotto





40 min
Tupp med tomater, örter och pecorino





2 h
Rissallad med rostade grönsaker





45 min
Lammstek med kryddig fyllning





1 h 30 min
Fyllda friterade ägg





30 min
Fänkålsgratäng med skinka och mozzarella





30 min
Rustikt napolitanskt påskbröd





1 h 30 min
Oststänger med parmesanost och kryddor





30 min
Tre ljuvliga påsktårtor att bjuda på
Äntligen dags för julens bästa fest – restfesten
Tänk på det här när du ska frysa in mat
Här är maten som kan frysas
Blåbärscheesecake – vegansk och glutenfri





30 min
Glasstårta med jordgubbar





1 h
Sandwich – så gör du glassen själv





1 h
Fläder och citron sätter smak på svalkande sommardryck





10 min

Så blir du en klimat-kreativ kock
Cheesecaketårta med hallon och vit choklad





1 h
Frozen baileys- och vitchoklad cheesecake





45 min
Apelsinsaft – så enkelt gör du din egen





25 min