Baka matiga pizzabullar och servera gärna med en soppa.
Foto: Linnea Seidel
Baka matiga pizzabullar och servera gärna med en soppa.

Klassiska pizzabullar med skinka

4 (2 röster)

Tilltugg och snacks

Nästan alla ungar älskar pizzabullar. Dessutom är det en perfekt matsäcksmat. Tillsammans med lite varm choklad så har ni en lätt lunch i pulkabacken. Vill du förenkla receptet, så köp färdig pizzadeg. Recept av matkreatören Linnea Seidel med Linneas skafferi.

Fyra portioner i receptet blir cirka 24 pizzabullar.

Tips! Du kan lätt variera fyllningen. Välj det ni gillar bäst, som skinka, ananas, salami, kyckling, tacofärs .

Klassiska pizzabullar

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • Pizzadeg

  • 25 g jäst
  • 3 dl vatten
  • 1 nypa socker
  • 2 msk olja
  • 10 dl vetemjöl, cirka
  • 1 tsk salt
  • Fyllning

  • 2 dl krossade tomater
  • 1 msk torkad oregano
  • salt och svartpeppar
  • 225 g rökt skinka
  • 1 lök
  • 250 g ost

Gör så här

Laddar ...

LÄS VIDARE

MER OM GODARE