Makroner med hallonsmörkräm

Av Godare

(1)

Vad tycker du?

Makroner med hallonsmörkräm

Det här är spröda, marängliknande kakor av fransk härkomst som helst ska ätas samma dag de bakas. Blir det några över kan de ligga på vänt i frysen.

Makroner med hallonsmörkräm

Ingredienser

Smörkräm

  • 100 gSmör, rumsvarmt
  • 1,5 dlflorsocker
  • 1 tskVaniljsocker
  • 1 Äggula
  • 2 mskHallonsylt
  • röd karamellfärg, eventuellt

Mandelkakor

  • 1,25 dläggvita
  • 0,5 dlströsocker
  • 125 gSötmandel
  • 4 dlFlorsocker
  • 2 tskKakao

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Makroner med hallonsmörkräm