Fina glas i hårdplast – perfekt till picknicken och campingen

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Skippa pappmuggar och tråkiga engångsglas och satsa på plastglas som går att använda flera gånger.
Här listar vi fina och tåliga glasen att ha med på utflykten, på stranden och i husvagnen.

Engångsglas tillhör det förgångna. Men till picknicken eller på badutflykten vill man inte gärna packa ner sina finaste vinglas eller dricka ur en mugg. Det finns många riktigt snygga glas i hårdplast som går att använda om och om igen som är perfekta för sommarens utflykter, campingen, båten eller poolpartyt.
Scrolla ner för att hitta din favorit!

Vinglas i hårdplast

Plast-vinglas i klassisk modell från Lagerhaus som rymmer 40 cl och som kan diskas i diskmaskinen. Säljs i set om sex stycken. Läs mer och köp här.

Drinkglas i hårdplast

Drinkglas i läcker design från Partykungen som är idealiska för cocktails - perfekta till sommarfesten! Säljs i set om fyra. Läs mer och köp här.

Champagneglas i plast

Fina champagneglas från Koziol i vit diskmaskinssäker plast med tryck ”Champagne is the new medicine”, glasen säljs i 6-pack och finns i flera olika varianter. Läs mer och köp här.

Drinkglas som discokula

Drinkglas med discofeber! Perfekt till festen eller möhippan eller svensexan. Det runda discokula-glaset fylls enkelt på genom att locket skruvas av, valfri drink fylls på och sen skruvas locket på igen – perfekt för dansgolvet! Glasen säljs i set om två tillsammans med återanvändbara sugrör. Läs mer och köp här!

Rymligt vinglas

Stort och rymligt vinglas från Variera som rymmer 40 cl, perfekt för stugan eller båten. Säljs just nu till 25 % rabatt. Läs mer och köp här.

Mönstrade drinkglas

Longdrinkglas med reliefmönster, perfekta för gt:n eller svalkande god saft med, säljs i set om fyra. Läs mer och köp här.

Stilfulla champagneglas

Klassiska champagneglas i hårdplast som tål maskindisk. Perfekt för studenten, picknicken eller campingen. Säljs i set om sex stycken. Läs mer och beställ dem hos Lagerhaus!

Tumblerglas i plast

Okrossbart tumblerglas till whiskyn eller drinken från Koziol. Säljs i set om två, läs mer och köp här.


Publisert:

LÄS VIDARE