Bröllopspresenterna brudparet vill ha

Uppdaterad 2022-06-30 | Publicerad 2022-06-01

Artikeln innehåller annonslänkar

Collage – bröllopspresenter

Välj en bröllopsgåva som känns lyxig utan att behöva kosta skjortan. Vi har listat bröllopsgåvor under 1000 kr att ge bort till brudparet.

Att välja en bröllopspresent är inte alltid så lätt. Det kan vara svårt att veta vad brudparet vill ha, vad som passar och framförallt vilken prislapp gåvan ska ha. Om brudparet inte specifikt sagt att de vill ha några särskilda gåvor är det för var en att välja fritt.

Ett tips är dock att tänka på att det ska vara något som de båda har användning för. Ett säkert kort brukar vara något till hemmet. Undersök gärna om brudparet samlar på någon speciell serie i glas, muggar och tallrikar. Som lite hjälp på traven har vi listat bröllopsgåvorna som passar brudparet och din plånbok.

Kristallkaraff

Trendig och lyxig karaff med karaktäristiskt bubbelmönster från Department. Karaffen är gjord i munblåst kristallglas och blir en vacker detalj i vilken dukning som helst. Karaffen kan användas att servera dryck i likväl som en stilren vas. Läs mer och köp till kampanjpris hos Royal Design här! (Annons)

Champagneglas

Det är alltid lika uppskattat med fina glas. De här champagneglasen från Spiegelau säljs som 6-pack. Glasen rymmer 16 cl och är sköna och lätta att dricka ur. Läs mer och köp för endast 369 kr hos Royal Design! (Annons)

Kaffebryggare

En god kopp kaffe ger brudparet rätt start på dagen. Den här snygga och praktiska ”pour over” kaffebryggaren kommer från Bodum. Den har ett filter i titan vilket gör att du kan säga adjöss till engångskaffefilter. Läs mer och köp till kampanjpris hos Rum21 här! (Annons)

Köksmaskin

Den här köksmaskinen från Champion är en perfekt hjälpreda i köket. Det ingår stänkskydd, visp, degkrok och spatel för att du ska kunna göra allt från att vispa grädde till potatismos. Läs mer och köp hos Ellos här! (Annons)

Knivset

Matlagningen blir så mycket roligare med vassa knivar. Det här knivsetet består av en kockkniv, en köttkniv samt en allkniv. Knivarna har fina och lena handtag i trä och mår bäst av att diskas för hand. Setet säljs just nu för endast 164 kr så passa på innan de hinner ta slut! Läs mer och köp hos Royal Design här! (Annons)

Glassmaskin

En Champion glassmaskin kommer säkerligen bli en mycket uppskattad gåva. Glassmaskinen är barnsligt enkel att använda och gör klart glassen på endast 15–30 min. Läs mer och köp hos Bagaren och kocken här! (Annons)

Uppläggningsfat

Ett uppläggningsfat kommer alltid till användning. Det här uppläggningsfatet är i en begränsad upplaga och kommer från Mateus. Fatet är 35x30 cm och passar perfekt att servera årets kräftor på. Läs mer och köp hos Rum21 här! (Annons)

Schackspel

Ett schackspel kan både vara roligt för brudparet att spela, men fungerar också som en snygg inredningsdetalj. Det här schackspelet kommer från Printworks och går att köpa hos Åhléns! (Annons)


LÄS VIDARE