Foto: Thinkstock
Så kokar du bulgur.
Koka bulgur – så gör du Bulgur är är enkelt att koka och finns i en mängd olika varianter men koka inte för länge, då tappar den tuggmotståndet. Servera bulgur i stället för potatis, ris eller couscous. Blanda gärna i finhackad lök, kryddor eller örter.
Koka bulgur 20 min 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 8 portioner 10 portioner 12 portioner Ingredienser 2 dl bulgur 4 dl vatten 0.5 tsk salt, eller buljongtärning Av: Nina Kindbro
LÄS VIDARE MER OM MAT & DRYCK Snabblagad lunch med bulgur, ägg, grönkål och feta
Läckra recept med mångsidig kål
Rödbetor – allt du behöver veta
Grönkål – smarta fakta om trendiga grönsaken
Gör marsipanfigurer med Karolina Olsson Haglund Chokladdoppade clementinklyftor Koka couscous – så blir den lätt och fluffig Eggnog – juliga smaker av vanilj och kanel Mozartkulor – enkla och lyxiga Glutenfria pepparkaksbollar Smaksätt med fänkål och dill - en superkombo! Lakritsknäck med sötsalt salmiaksmak Shahi paneer – kungligt gott Knäck – så blir den helt perfekt Saffransbullar med mandelmassa Fänkålssallad med hasselnötter och smörstekta syrliga äpplen Ugnsbakad spetskål och sötpotatis med chili- och ingefärsdressing Endive, brysselkål och morötter med morotskräm Kokta pärlgryn med svamp, parmesan och grönsakscrudité Ris à la Malta med päron, mögelost och valnötter Snabblagad lunch med bulgur, ägg, grönkål och feta
Läckra recept med mångsidig kål
Rödbetor – allt du behöver veta
Grönkål – smarta fakta om trendiga grönsaken
Gör marsipanfigurer med Karolina Olsson Haglund Chokladdoppade clementinklyftor Koka couscous – så blir den lätt och fluffig Eggnog – juliga smaker av vanilj och kanel Mozartkulor – enkla och lyxiga Glutenfria pepparkaksbollar Smaksätt med fänkål och dill - en superkombo! Lakritsknäck med sötsalt salmiaksmak Shahi paneer – kungligt gott Knäck – så blir den helt perfekt Saffransbullar med mandelmassa Fänkålssallad med hasselnötter och smörstekta syrliga äpplen Ugnsbakad spetskål och sötpotatis med chili- och ingefärsdressing Endive, brysselkål och morötter med morotskräm Kokta pärlgryn med svamp, parmesan och grönsakscrudité Ris à la Malta med päron, mögelost och valnötter