Papparedellepasta med pancetta

Av Markus Aujalay

(7)

Vad tycker du?

Papparedellepasta med pancetta

En ljuvligt doftande och god pastarätt hinner du slänga ihop vilken kväll som helst. Stjärnkocken Markus Aujalays gör det riktigt enkelt med pappardelle, knaprig pancetta, kapris och citron.

Recept ur boken ”Markus pasta”.

Pasta med pancetta

Ingredienser

  • 400 gPappardelle
  • 140 gPancetta, eller bacon, tärnad
  • 4 mskOlivolja, av bra kvalitet
  • 2 vitlöksklyftor, tunt skivade
  • 4 mskcocktailkapris
  • 1 krukaoregano, plockade blad
  • 1 citron, finrivet skal
  • Salt och svartpeppar

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Papparedellepasta med pancetta

Ämnen